TUOTE

Kaspersky Hybrid Cloud Security for Azure

Sujuvoita suojausta ja nopeuta vaatimuksenmukaisuutta Azure-pilvessä

Pilvipalvelun suojaus, joka toimii

Palkituin, halutuin ja luotettavin

Olemme kehittäneet erinomaisen monitasoisen suojauksen Microsoft Azuren työmäärille. Toimi jaetun tietoturvavastuun puitteissa käyttämällä joustavan suojauksen ja erinomaisen tehokkuuden yhdistelmää, ja suojaamalla tiedot kaikkein edistyneimpiä nykyisiä ja tulevia uhkia vastaan, tinkimättä pilviympäristön suorituskyvystä.

Kaspersky Labin Microsoft Azurelle kehittämän kattavan ratkaisun ansiosta voit luottaa siihen, että kaikkien pilveen siirrettyjen tietojen suojaus vastaa yrityksen standardeja ja että tietoja ja käyttäjiä suojataan kaikkina aikoina.

Pilviystävällinen suojaus

Azure-laajennusten kautta saatavilla olevalla suojauksella voit määrittää kybersuojauksen ominaisuudet suoraan pilven työmäärissä, jotta aina käytössä olevat yrityssovellukset pysyvät turvassa.

Yhtenäinen orkestrointi

Kybersuojauksesta tulee luonnollinen osa pilven ekosysteemiä, koska suojauksen määritys on sujuvaa ja valvonta suoritetaan integroinnilla Azuren tietoturvakeskukseen.

Harmonisoitu ympäristö

Alan parhaat suojausominaisuudet ja yritystason hallittavuus ja näkyvyys varmistavat, että jokainen pilven työmäärä sijainnista riippumatta toimii täysin suojatussa hybridipilven ekosysteemissä.

Soveltuvat alat

Pilvipalveluihin siirtyminen lisääntyy kaikilla aloilla. Varmistamme Hybrid Cloud Security -ratkaisun avulla kybersuojauksen riittävät tasot hybridipilviympäristön monimutkaisuudesta riippumatta.

Käyttö

 • Helpottaa suojauksen määritystä

  Voit ottaa reaaliaikaisen monitasoisen suojauksen käyttöön Azuren työmääriä varten suoraan Azure Marketplacesta. Suojaus perustuu koneoppimisavusteiseen haittaohjelmien torjuntaan, johon on yhdistetty joukko suojaus- ja estotekniikoita.

 • Suojaa pilvet entistä paremmin

  Täydennämme Azure-pilven omia työkaluja ennakoivalla kybersuojauksella, kuten haittaohjelmien torjunnalla, hyväksikäytön estolla, eheyden valvonnalla, lokien tarkistuksella, sovellusten ja laitteiden valvonnalla ja jopa kiristysohjelmien torjunnalla. 

 • Turvaa koko hybridipilven

  Luo täydellisesti orkestroitu ja sopeutuva kybersuojauksen ekosysteemi, joka tarjoaa juuri ne ominaisuudet, jotka hybridipilven työmäärät tarvitsevat, kun resurssitehokkuus ja saumaton orkestrointi ovat ratkaisevan tärkeitä.

24/7

PREMIUM-TUKI

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

WHITE PAPERIT

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Tuetut käyttöjärjestelmät

Uhat

Yksittäisellä tartunnan saaneella pilvi-instanssilla voi olla huomattava haitallinen vaikutus koko pilvipalveluun siirtymisen strategialle. Jaettu tietoturvavastuu tukee tarvetta käyttää riittäviä suojausominaisuuksia Microsoft Azure -pilven työmääriin.

 • <p>IT- ja tietoturvastrategioiden epäsuhta on erityisen haitallinen pilviympäristöille, jotka vaikuttavat liiketoiminnan kestävyyteen.</p>

  IT- ja tietoturvastrategioiden epäsuhta on erityisen haitallinen pilviympäristöille, jotka vaikuttavat liiketoiminnan kestävyyteen.

 • <p>Pelkkä haittaohjelmien torjunta ei riitä pilviympäristössä. Tarvitaan enemmän suojaustasoja ja -keinoja pilvipalveluihin siirtymisen nopeuttamiseksi.</p>

  Pelkkä haittaohjelmien torjunta ei riitä pilviympäristössä. Tarvitaan enemmän suojaustasoja ja -keinoja pilvipalveluihin siirtymisen nopeuttamiseksi.

 • <p>Pilvipalveluissa ilmenevät vakavat tietomurrot johtuvat usein siitä, että on otettu käyttöön suojausratkaisuja, jotka eivät ole läpinäkyviä.</p>

  Pilvipalveluissa ilmenevät vakavat tietomurrot johtuvat usein siitä, että on otettu käyttöön suojausratkaisuja, jotka eivät ole läpinäkyviä.

 • <p>Ohjelmointirajapintaintegroinnin puuttuminen tekee suojauksen määrityksestä vähemmän tehokasta, mutta pilven työmäärät on suojattava siitä riippumatta, nähdäänkö ne.</p>

  Ohjelmointirajapintaintegroinnin puuttuminen tekee suojauksen määrityksestä vähemmän tehokasta, mutta pilven työmäärät on suojattava siitä riippumatta, nähdäänkö ne.

Kumppanuudet

Helpotamme yhdessä teknologiakumppaneidemme kanssa yrityksen siirtymistä kohti digitaalista muutosprosessia ja turvallista pilvipalvelun käyttöönottoa.

Aiheeseen liittyvät ratkaisut