TUOTE

Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS

Automatisoi suojauksen määritys ja yksinkertaista orkestrointia AWS-pilvessä

Tervetuloa suojattujen pilvipalvelujen tulevaisuuteen

Ikuinen suojaus AWS:n työmäärille

AWS on johtava julkisten pilvipalvelujen tarjoaja, jolla on markkinoiden edistyksellisin pilviympäristö, jossa yhdistyvät erinomainen luotettavuus ja skaalautuvuus sekä joukko pilviympäristön omia suojaustyökaluja, joilla voi luoda rajattomia yritystason ympäristöjä. 

Jaetun tietoturvavastuun mallissa on kuitenkin määritetty tarve käyttää lisäsuojauksia, joilla saadaan joustava kybersuojaustaso, joka kattaa yrityksen koko pilviympäristön ja suojaa AWS:n työmäärissä olevia tietoja. 

Halusimme luoda tasapainoisen yhdistelmän parhaita suojauksen, resurssitehokkaan kyberturvallisuuden ja yritystason orkestroinnin ominaisuuksia AWS-ympäristöjä varten. On myös AWS-ohjelmointirajapinnan avulla tehdyn integroinnin ansiota, että teemme tämän paremmin kuin muut. 

Automaattinen ja suojattu

Annamme pilvipalvelun ja sen suojaustason kommunikoida ja toimia keskenään. AWS-ohjelmointirajapinnan avulla tehdyn integroinnin ansiosta näet jokaisen nurkan ja tiedät, miten pilvipalvelu on järjestetty, ja voit määrittää suojausominaisuudet kattavasti kaikille työmäärille.

Älykäs ja elastinen

Uuden sukupolven kybersuojaus tarkoittaa, että ihmiset ja koneet toimivat yhdessä ja muodostavat elastisen ja sopeutuvan pilvipalvelun suojausympäristön. Tämän me tarjoamme, jotta käyttäjät ja integroitu pilvipohjainen suojaus voivat yhdessä havaita edistyneimmät kyberuhat ja reagoida niihin.

Läpinäkyvä ja Yhtenäinen

AWS-ohjelmointirajapintaan perustuvan integroinnin ansiosta koko IT-omaisuutta sekä paikan päällä että pilvipalvelussa voi hallita yhtenäisesti samalla konsolilla, jonka läpinäkyvyys mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan orkestroinnin ja hallinnan.

Soveltuvat Alat

Pilvipalvelujen käyttöönotto muuttaa yritysten IT-toimintoja. Me Kaspersky Labissa autamme varmistamaan kybersuojauksen riittävät tasot hybridipilviympäristön monimutkaisuudesta riippumatta.

Käyttö

 • AWS EC2:n jatkuva suojaus

  Pilvipalveluihin siirtyminen ei ole koskaan ollut näin saumatonta ja turvallista. Kaspersky Labin Security for AWS -ratkaisussa integrointi AWS-ohjelmointirajapinnan avulla mahdollistaa helpomman pilvi-infrastruktuurin luetteloinnin ja automaattisen suojauksen määrityksen kaikkiin AWS EC2 -instansseihin.

 • Suojaa Entistä Paremmin

  Täydennämme AWS:n omia pilvipohjaisia työkaluja ennakoivalla kybersuojauksella, hyökkäysten estolla, eheyden valvonnalla, lokien tarkistuksella, sovellusten valvonnalla ja jopa tekoälyavusteisella suorituksenaikaisella suojauksella ja kiristysohjelmien torjunnalla. Yksi tuote vastaa kaikkiin kyberuhkiin.

 • Suojaus Pilvelle ja Pilvestä

  Palkituin, tunnustetuin ja arvostetuin suojaus AWS EC2 -instansseja varten on saatavilla myös AWS MarketPlacessa, jotta pilvipalveluun siirtyminen on sujuvaa, selkeää ja suojattua. Mikä voisi olla parempaa kuin paras suojaus pilvipalvelua varten pilvipalvelun kautta?

24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Tuetut Käyttöjärjestelmät

Uhat

Yksittäisellä tartunnan saaneella pilvi-instanssilla voi olla huomattava haitallinen vaikutus koko pilvipalveluun siirtymisen strategialle. Jaettu tietoturvavastuu tukee tarvetta käyttää riittäviä suojausominaisuuksia AWS-pilven työmääriin.

 • <p>IT- ja tietoturvastrategioiden epäsuhta on erityisen haitallinen pilviympäristöille, jotka vaikuttavat liiketoiminnan kestävyyteen.</p>

  IT- ja tietoturvastrategioiden epäsuhta on erityisen haitallinen pilviympäristöille, jotka vaikuttavat liiketoiminnan kestävyyteen.

 • <p>Pelkkä haittaohjelmien torjunta ei riitä pilviympäristössä. Tarvitaan enemmän suojaustasoja ja -keinoja pilvipalveluihin siirtymisen nopeuttamiseksi.</p>

  Pelkkä haittaohjelmien torjunta ei riitä pilviympäristössä. Tarvitaan enemmän suojaustasoja ja -keinoja pilvipalveluihin siirtymisen nopeuttamiseksi.

 • <p>Pilvipalveluissa ilmenevät vakavat tietomurrot johtuvat usein siitä, että on otettu käyttöön suojausratkaisuja, jotka eivät ole läpinäkyviä.</p>

  Pilvipalveluissa ilmenevät vakavat tietomurrot johtuvat usein siitä, että on otettu käyttöön suojausratkaisuja, jotka eivät ole läpinäkyviä.

 • <p>Ohjelmointirajapintaintegroinnin puuttuminen tekee suojauksen määrityksestä vähemmän tehokasta, mutta pilven työmäärät on suojattava siitä riippumatta, nähdäänkö ne.</p>

  Ohjelmointirajapintaintegroinnin puuttuminen tekee suojauksen määrityksestä vähemmän tehokasta, mutta pilven työmäärät on suojattava siitä riippumatta, nähdäänkö ne.

Kumppanuudet

Varmistamme yhdessä teknologiakumppaneidemme kanssa saumattoman ja suojatun digitaalisen muutosprosessin ja turvallisen pilvipalveluun siirtymisen.

Tuotteeseen Liittyvät