Kolmen parhaan joukossa Gartnerin päätelaitteiden suojausalustoja koskevan Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms -raportin jokaisessa käyttötapauksessa

LUE RAPORTTI

Gartner arvioi 21:n päätelaitteiden suojausratkaisun ominaisuuksia

Gartnerin uusimmassa raportissa arvioidaan johtavien päätelaitteiden suojausratkaisujen toimittajien tuotteiden ominaisuuksia yritysten näkökulmasta.

Raportti on jatkoa Gartnerin vuoden 2018 Magic Quadrant Endpoint Protection -analyysille, jossa analysoitiin yhdeksää tärkeää osa-aluetta, kuten ehkäisyä, hälytyksiä ja vastauksia, EDR-ominaisuuksia, ulkopuolisten valmistajien laitteiden integrointia ja hallittuja palveluita..

Osa-alueita arvioitiin kolmen yritystyypin vaatimusten pohjalta, ja vaatimukset luokiteltiin käyttötapauksittain sen mukaan, millainen päätelaitteen suojauksen lähestymistapa oli.

Raportista selviää

  • mistä ominaisuuksista tietyntyyppiset yritykset hyötyvät eniten ja miten ne lähestyvät EDR:n kaltaisten tekniikoiden käyttöönottoa
  • miten 21 johtavan toimittajan EPP- ja EDR-tuotteet vastaavat odotuksia ja miksi Kaspersky Labin EPP-ratkaisu on kolmen parhaan joukossa kaikissa kolmessa käyttötapauksessa..

Johdonmukaisesti hyvä suorituskyky riippumattomissa testeissä on Kaspersky Labin tavaramerkki. Lue, miksi visiomme aidosta kyberturvallisuudesta auttaa täyttämään yritysten tämän päivän tarpeet.

LUE GARTNERIN RAPORTTI MAKSUTTA TÄÄLLÄ

Gartner, Inc. julkaisi tämän kuvan osana laajempaa tutkimusta, ja sitä tulee arvioida koko tutkimuksen valossa.
Gartner ei tue mitään sen tutkimusjulkaisuissa mainittua toimittajaa, tuotetta tai palvelua eikä neuvo käyttäjiä valitsemaan nimenomaan parhaan arvion saaneita toimittajia. Gartnerin tutkimusjulkaisut edustavat ainoastaan Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteitä, eikä niitä tule käsitellä faktoina. Gartner ei anna mitään tutkimukseen liittyviä suoria tai epäsuoria takuita, kuten takuuta myyntikelpoisuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.
.